25. Könyvfesztivál - A képzelet akadémiája - Nevelj jedit! könyvbemutató és dedikálás (Budapest)

Időpont: 2018. április 21., szombat, 13:00-15:00

Helyszín: 1024. Budapest, Kis Rókus utca 16-20. (Millenáris / külső színpad)

Facebook-esemény

"Nevelj jedit! KÖNYVBEMUTATÓ ÉS DEDIKÁLÁS
Gyere, és legyél növendéke Képzelet Akadémiájának! HÁROM iskolába is beiratkozhatsz!

A Nevelj jedit! antológia könyvbemutató műsora és dedikálása a XXV. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon a külső színpadnál 2018. 04. 21-én 13 órától.

Moderál Mészáros Antónia műsorvezető.

Előadók / Résztvevők: Boráros-Bakucz András, Feleky Mirkó, Filippov Gábor, Galuska László Pál, Horváth László, Körtvélyesi Franciska, Lőrincz Andrea, Melinda Mikusová, Nagy Ádám, Svitek Szilárd

Gyere, és legyél növendéke Képzelet Akadémiájának! HÁROM iskolába is beiratkozhatsz!

Hív a Roxfort, vár a mágia!Varázslók, boszorkányok, arany- és sárvérűek! A Roxfort Varázslóképző Iskolában olyan tárgyakat tanulhatsz, mint a bűbájtan, a sötét varázslatok kivédése, a bájitaltan, a legendás lények gondozása vagy a jövendőmondás (fakultatív, B tárgy). A néhány halálos csapdát és farkassá változó tanárt túlélt hallgatók 97%-át első helyen veszik fel választott egyetemükre, és innen kerül ki a legtöbb auror. Ne feledd: egy dementor ajánlása többletpont a felvételin!

Ifjú Padavan!Iskolánk arra hivatott, hogy jedivé nevelje azokat, akikben megvan az Erő. Képzésed egy mentor (véletlenül sem dementor, az egy másik iskola) támogatásával kezdheted meg, és öt vizsgán kell megfelelned okításod során: a Tudás, a Bátorság, a Lelkierő, a Test és az Éleslátás próbáján. De tudnod kell, hogy nem a fénykard teszi a jedit! Az elme ereje tesz minket az Erő – e mindent átható enerigamező – birtokosává. S aki megbukik, azt elnyeli az Erő Sötét Oldala!

Mindenki tehetséges valamiben! Legyél Xavier Professzor hallgatója!Az X-Men-iskolában osztálytársad lehet Vadóc, Mystique, Jégember, Árnyék vagy Pyro; tanáraid pedig a professzor, Küklopsz, Rozsomák (egyes helyeken Farkas névvel is illetik), Ciklon vagy Bestia. A tantárgyak választhatóak, nagy hangsúlyt helyezünk az egyéni fejlesztésre. Az iskola felszereltsége több mint kielégítő, minden eszköz biztosított az iskola utáni foglalkozásokra, szakkörökre, a tanulók sportolására, testi és szellemi fejlődésük elősegítésére. Hát még ha tudnád, mi van a kosárpálya alatti hangárban…

Gyere el 2018. április 21-én 13 órára a külső színpadhoz és legyél A képzelet akadémiája növendéke! A program végén értékes ajándékokat sorsolunk ki a résztvevők között, és oklevelet is kapsz!"


Megjegyzések